?locale=ro Adăugat Adăugat Comandă sau Continuă cumpărăturile Vezi coșul

Despre Noi

Savage Beauties a fost înființat pentru cei care iubesc frumosul.

Deoarece înțelegem acel moment de dezamăgire pe care îl aveţi când primiţi un ambalaj deteriorat sau produse care nu sunt autentice, ne străduim să vă oferim produse de înfrumusețare de marcă și exclusiviste, asistența pe care să vă puteţi baza și o experință de cumpărături unică pentru toți care doresc ceva în plus de la retailerii de produse cosmetice.
Dorim să împărtășim cu dumneavoastră dragostea noastră pentru produse de înfrumusețare și să vă încurajăm să vă apreciaţi frumusețea pură și sălbatică, îmbunătățind-o cu metode de îngrijire a pielii, parfumuri care rămân pe pielea dumneavoastră și produse care vă fac să vă simţiţi mai încrezătoare.
Machiajul ar trebui să perfecționeze, nu să ascundă.
Dorim să vă îndeplinim dorințele la fiecare pas, de la conținutul website-ului până la ambalajul cu semnătură care protejează produsele până când sunteţi gata să deschideţi comanda.
Totul pentru dumneavoastră.
Am fi foarte fericiți să auzim părerile clienților noștri, așa că nu ezitaţi sa ne scrieţi la adresa: contact@savage-beauties.com sau să ne sunaţi la numarul de telefon: 0738660464.