?locale=ro Adăugat Adăugat Checkout sau Continuă cumpărăturile Vezi coșul

Claus Porto

Claus Porto, o marcă având o importantă origine istorică, a fost înfiinţată în 1887 în Portugalia de către doi antreprenori germani Ferdinand Claus şi George PH Schweder.

Claus Porto este una dintre cele mai vechi şi prestigioase companii din Portugalia. Toate produsele sale au reuşit să rămână originale şi îndrăzneţe, păstrând vie tradiţia sub motto-ul “Păstraţi trecutul. Încurajaţi prezentul. Provocaţi viitorul”. Stilul vintage nu a fost niciodată mai încântător sau mai somptuos! Folosind tehnici străvechi, transmise din generaţie în generaţie, Claus Porto continuă să încânte şi să farmece cu o colecţie de săpunuri realizate manual, din ingrediente de cea mai bună calitate.
Colecţiile Deco, Classico şi Fantasia sunt unele dintre cele mai remarcabile! Acestea diferă între ele prin formulele de realizare a săpunurilor. În gama Deco săpunurile sunt îmbogăţite cu unt de shea şi uleiuri esenţiale speciale. Produsele Classico sunt realizate cu unt de fistic iar săpunurile din colecţia Fantasia conţin unt de sâmbure de mango. Toate săpunurile Claus Porto sunt fără parabeni, obţinute din surse naturale şi nu sunt testate pe animale.
Săpunurile Claus Porto sunt ambalate manual în cutii unice şi încântătoare cu design art deco. Principalele ingrediente sunt dedicarea şi multă dragoste.
Cu siguranţă viitorul mărcii va păstra valorile sale, confirmate prin şigiliul calităţii şi importanţa artistică, fiind o bijuterie unică în sala de baie a fiecăruia.