?locale=ro Adăugat Adăugat Comandă sau Continuă cumpărăturile Vezi coșul

Spongellé

Suntem absolut devotați produselor care folosesc mai multor scopuri. Bureții de corp Spongellé sunt impregnaţi cu gel de duș care conţine ingrediente de curățare, exfoliere, stimulare a circulației și hidratare a pielii, lăsându-vă corpul parfumat discret.

Nimic nu răsfață, protejează și înfrumusețează pielea mai bine ca Spongellé. Datorită “inovației impregnării”, toate produsele acestora au fost foarte bine primite la nivel mondial, peste tot unde consumatorii cu pretenții căutau cele mai noi și bune metode de păstrare a unui aspect tineresc și a unui pieli sănătoase, precum și plăcerea de a transforma un ritual obișnuit într-o nouă experiență palpitantă.
Nu e un secret cum reușesc să facă toate astea cu un burete de baie. Spongellé folosește uleiul de cocos care înmoaie pielea și o hidratează, uleiul de palmier cu efect anti-oxidant și anti-îmbătrânire, extractul de fruct yuzu care are proprietăți de energizare și tonifiere, uleiul de mentă pentru iluminarea și întinerirea pielii uscate și extractul de arnică cu proprietăți anti-inflamatoare. Exact, doamnelor și domnilor! Toate acestea și chiar mai multe bunătăți într-un burete.
Pentru că se poate folosi pentru 30+ spălări, Spongellé este un accesoriu obligatoriu în orice călătorie! Nu mai este nevoie să luați cu dumneavoastră produsele grele pentru baie.
Fiecare burete are propria combinație de parfum, creat special pentru Spongellé.